berjalan di klcc tanpa seorang teman

hadoiinye uii... ini hari manyak penatnye uii.. opss,sorry2. terkena tempias ah chai plak. ok, now lupekan ah chai. kembali kepada ummi alya. tade benda pon sebenarnye, sje nk wat semak kt cnie. blog aku kn, suka ati aku la.. huhuhu. gangster tak???

arinie penat sgt... balik keje td trus pegi klcc. tujuan satu jer, nk belikan tiket transformers utk maklang. da dye mintak tolong belikan..kna la beli jgk kn. td 1st tyme drive sendiri pegi klcc.. jalan mmg da taw, tp bile da masuk kt parking tuh mmg aku belasah je la kn..point kt situ cuma nk beli tiket jer tp da alang2 ade 'kino' kt atas singgah la beli novel jap.. betul2 bile da dpt 2 bnda tuh aku pon bla.. rugi mmg rugi la kn sbb terpksa bayar parking smpai rm3.. nk wat cmne, kebetulan aku pose arinie mmg nk kena kejar mse berbuka la plak..

actually, bile maklang mintak tolong belikan tiket tuh kt klcc aku mmg teragak2 la.. sbb aku tak pernah lagi pegi klcc sorg2. tp bile pikir balik yg aku nie mmg keseorgn kt cnie,tade mmber.. mmg kna pegi jgk la.. tade hal pon sbnrnye, sbb byk tmpt da aku merayap sorg2.. times square, midvalley,wangsa walk.. sume tuh aku da pernah redah sorg2.. lantak la org nk kate ape pon, janji aku selesa kn??

bile da jauh dpd family nie, nk plak mmber tade kt cnie.. mmg kebanyakan bnda aku buat sorg2 la.. berdikari org kate. lainlah kalau ade boyfrend kn. cehwah.. haha.

aku tak tipu bile kadang2 aku rase sunyi sgt... tp aku cube happy kn diri aku dgn buat bnda yg aku suke.. makin lame bersendiri, makin aku rse berdikari. itu yg penting kn?..dah nie kenapa plak??tbe2 msuk part sedey plak.. sory geng...

okay.. nk cter byk pon tak gune.. mata dah payah nk bukak da.. chow dlu. nk mimp mail lambung mlm nie.. asalamualaikum

ENJOY READING =)

3 comments:

azim ikin said...

alalalala.... kesiannye awak keseorangan. bersabar ye awak

umMi alYa said...

waaaaaaa.... hehehehe

AKU CHUN said...

kesian nye dia sorang2...

Post a Comment